menu

Handball 16 (2015)

mijn stem
geen stemmen

PlayStation 4 / PlayStation Vita / Xbox One / PlayStation 3
Sports
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Eko
Uitgegeven door Bigben

Kies uit één van de 62 beschikbare teams en neem deel aan één van de vier beschikbare Europese handbalcompetities: LHN (Frankrijk), DKB Handball Bundesliga (Duitsland), Liga Asobal (spanje) of de Boxer Herreligaen (Denemarken). Het spel telt drie spelmodi: Quick match, waarin je een vriend (lokaal of online) of de AI kunt uitdagen voor één wedstrijd; Season mode, waarin je je team naar de overwinning moet loodsen doorheen een heel seizoen; en Career mode, waarin je je als speler moet ontwikkelen bij je club om zodoende een beter contract te verdienen.

zoeken in:
avatar van Sateck
Dit is voor mij toch wel een game om in de gaten te houden. Hopelijk is het een beetje arcade zodat het voor vele toegankelijk is.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:35 uur

geplaatst: vandaag om 16:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.