menu

Beyond Eyes (2015)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Xbox One / PC / Macintosh / PlayStation 4
Adventure
single player

Ontwikkeld door Tiger & Squid
Uitgegeven door Team17

Beyond Eyes is een modern sprookje over het vinden van moed en vriendschap als je de jonge Rae op een ingrijpende reis begeleidt om stap-voor-stap een ongelooflijke wereld te ontdekken. Rae raakte als jong meisje blind en ziet er huizenhoog tegenop om haar vertrouwde en veilige huis te verlaten, maar moet wel als Nani, haar geliefde kat, spoorloos verdwijnt. Ze verzamelt al haar moed en trekt de wijde wereld in om haar angsten te overwinnen en haar beste vriend te winnen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=gmmo_2llJp4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Shinobi
In eerste instantie dacht ik dat dit een Xbone exclusive was, maar gelukkig komt 'ie ook uit voor de PS4. Erg tof concept en het is leuk om te weten dat de game gemaakt is door een Nederlander.

avatar van jex
2,5
jex
Kan het spel niet aanbevelen. De beweging van het meisje is gewoon veel te terug. Ja zij is blind maar toch.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:51 uur

geplaatst: vandaag om 15:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.