menu

American Truck Simulator: California (2015)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

PC
Simulation
single player

Ontwikkeld door SCS
Uitgegeven door Excalibur en Rondomedia

Bereid je voor op een leven aan de West Coast, en rij langs belangrijke bezienswaardigheden in de Golden State. In Amerika geldt: 'Hoe groter hoe mooier', en de trucks die je bestuurt zijn geen uitzondering. De voertuigen zijn groter dan de Europese varianten, en je voelt de brute kracht van de motoren wanneer je over de uitgestrekte wegen of door dichtbevolkte steden rijdt.

zoeken in:
avatar van threeohthree
4,0
Toch weer heerlijk, lekker tukken door California en Nevada zonder stress en zonder poespas. Fantastisch om even tot rust te komen en alle stress van de dag af te sluiten. Bovendien met de aankondiging van Arizona, zal de volgende stap wel Texas zijn, en dat is voor de digitale trucker natuurlijk geen straf.

avatar van CarealotCarrot
Nu nog de broodje-bal add-on en de game is perfect.

avatar van AfterKill
3,0
hebb + 29 DLCs voor deze game wel grappig

Gast
geplaatst: vandaag om 09:50 uur

geplaatst: vandaag om 09:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.