menu

Fire Emblem Fates: Conquest (2015)

Alternatieve titel: Fire Emblem If: Anya Oukoku

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Nintendo 3DS
RPG
single player / online

Ontwikkeld door Intelligent Systems
Uitgegeven door Nintendo

Twee koninkrijken staan op de rand van oorlog en jij moet bepalen welke kant je kiest. Als een Hoshidan-prins die is grootgebracht aan het hof van Nohrian, word je verscheurd tussen twee families. Het pad dat je kiest, bepaalt het lot dat je te wachten staat en welk leger je moet aanvoeren. Geef de juiste bevelen en smeed sterke familie- en vriendschapsbanden in deze ambitieuze turn-based strategiegame. Voor het eerst is de avatar die je zelf hebt samengesteld, de held van het verhaal. Kies bondgenoten die elkaar in het gevecht kunnen helpen. Het vormen van banden is essentieel. Hoe meer je bondgenoten met elkaar verbonden zijn, hoe beter ze samen zullen vechten.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=kLFB-LtKYuQ

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
Gaan wij deze samen met birthright als bundle krijgen? Of worden het ook 2 a 3 verschillende releases zoals in US?

avatar van Sinner
Lijkt me dat er geen s.e komt met de hele shit in, anders zou dat intussen wel aangekondigd zijn geweest. Wat me meer interesseert echter is de release date...als er al 1 (nou ja...2 dan) spel is waar ik op zit te wachten is het deze...

avatar van Grovonion
Jup, samen met Persona 5 en Fire Emblem x Shin Megami Tensei (als dat er komt)...

Gast
geplaatst: vandaag om 13:46 uur

geplaatst: vandaag om 13:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.