menu

Cuphead (2017)

Alternatieve titel: Cuphead in Don't Deal with the Devil

mijn stem
3,91 (27)
27 stemmen

PC / Macintosh / Nintendo Switch / Xbox One / PlayStation 4
Action / Platform
single player / multi player

Ontwikkeld door MDHR
Uitgegeven door MDHR

Deze run-and-gun game, welke draait om het cartoonfiguurtje Cuphead, is geïnspireerd door - en vormgegeven naar - oude cartoons uit de jaren '30. Het spel bestaat enkel uit eindbaasgevechten. Zo zul je aanvalspatronen moeten herkennen om deze te kunnen ontwijken, en zelf een stevige slag uit te delen. Kies uit tegen welke eindbaas je het wilt opnemen, door een gevecht te kiezen op de worldmap (gepresenteerd in 16-bit stijl vanuit bovenaanzicht), waarop je zelf vrij kunt rondlopen. In de lokale coöperatieve modus kan Cuphead zich laten bijstaan door zijn maatje Mugman.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=UJszILRT_D4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van -marco-
4,5
JacoBaco schreef:
Na (minimaal) 35x proberen is het gelukt. Wat een vreselijk rot ding zeg. Je kan hem in 2,5 min verslaan, maar voor mij voelde het als 10 min. Er zijn veel mensen die deze boss de aller moeilijkste vinden.

Cuphead : How to Beat Robot Boss - YouTube


Ja die is idd hard. Oh wat verlang ik terug naar Cuphead als ik dit weer kijk. Waar blijft dat tweede deel toch!!!

avatar van JacoBaco
4,0
Voorlopig niet vrees ik .

avatar van leatherhead
4,0
Nooit gesnapt wat mensen nou zó moeilijk aan de Robot boss vonden, kwam er redelijk snel doorheen kan ik me nog herinneren. Die draak daarentegen.. of die reusachtige bij..

avatar van -marco-
4,5
Die draak inderdaad, die is ook pittig.

De grote bij had ik dan weer minder moeite mee.

Trial and error

avatar van JacoBaco
4,0
De laatste fase tegen die robot was voor mij het aller moeilijkst. Op youtube staat een filmpje waarin ze alle bosses van makkelijkst naar aller moeilijkst beoordelen. Toevallig staat die robot op 1. Maar het kan inderdaad heel goed zijn dat in een ander filmpje onze grote vriendelijke reus niet op 1 staat. Als leatherhead bijvoorbeeld zo'n lijstje maakt dan komt die robot al ergens halverwege de lijst .

avatar van leatherhead
4,0
Die bullet hell stukken had ik nooit zo'n moeite mee om één of andere reden. Bij de draak/bij eindbaas had je van die random gegenereerde platformen steeds, verschrikkelijk irritant en komt dus deels ook geluk bij kijken. RNG tijdens eindbaas battles is echt een no-go wat mij betreft, één van de weinige minpunten van dit spel.

avatar van JacoBaco
4,0
Ik speelde deze game bij een vriend op de Switch. Zelf had hij het al opgegeven, dus ik heb alle bazen op Regular moeten verslaan. Afgelopen zondag eindelijk de Duivel verslagen en ik denk dat ik hier de meeste moeite mee had. King Dice ging een stuk beter omdat ik dat dobbelen onder controle had en daardoor kwam ik steeds bij de makkelijkste gevechten terecht. Plus je kan een extra hartje verdienen door goed te dobbelen. Alleen die laatste fase dat je op die kaarten moet stuiteren lukt gewoon niet. Dus toch maar op Youtube gekeken of er een makkelijkere manier is en die manier is er gelukkig!

De Duivel staat er niet om bekend dat het de moeilijkste is. Maar dat is ook met Dark Souls zo. Het komt vaak redelijk overeen (met de ervaringen van jezelf) als je zo'n lijstje bekijkt. Er zitten dus altijd boss gevechten tussen waarvan ik denk waarom vinden de meeste mensen deze zo moeilijk? Maar ook andersom, waarom vinden de meeste mensen deze boss niet extreem moeilijk?

Maar over Orphan of Kos is iedereen het wel eens. Deze etterbak is echt bizar lastig!
Staat zo'n beetje altijd wel op de eerste, tweede of derde plaats als je een lijstje bekijkt die de moeilijkste bazen beoordeeld en Bloodborne ook meetelt.


avatar van Sinner
Heel erg grappig dit. Zag het trailertje voorbij komen en het leek wel alsof het een soort van budget Cuphead was (kost maar 5€).

Once upon a Time on Halloween

Gast
geplaatst: vandaag om 06:41 uur

geplaatst: vandaag om 06:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.