menu

Anno 2205 (2015)

mijn stem
3,50 (4)
4 stemmen

PC
Simulation / Strategy
single player / online

Ontwikkeld door Blue Byte
Uitgegeven door Ubisoft

In 2005 zet je samen met de mensheid een belangrijke volgende stap, verleid door de belofte om in de ruimte te bouwen aan een betere toekomst. Hiervoor moet je eerst bruisende metropolen op aarde bouwen, zodat deze missies naar de maan kunnen lanceren om daar kolonies te ontwikkelen. Door de grondstoffen van de maan terug te sturen naar aarde profiteer je vervolgens weer van de technologische ontwikkelingen die daaruit voortvloeien. Deze helpen je steden verder uit te groeien tot bruisende wereldsteden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=NL0uG7F6GuA

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van bvonk
3,5
Ziet er erg mooi uit maar vraag me af of ik hier het echte Anno gevoel bij krijg. Ben nog maar net begonnen, dus nog even kijken wat er allemaal te doen is.

avatar van bvonk
3,5
Bij de eerste keer dat ik dit spel speelde was ik er snel klaar mee, was allemaal te veel anders.

Maar toch nog een poging gedaan en moet zeggen dat het nu weer verslavend is. Het grote verschil met de eerdere delen is dat je nu zoveel meer doet met eilandjes maar meer handel met gebieden over de planeet en de maan. De bootgevecht missies zijn een leuke afwisseling maar het zijn er niet zo veel en uitdaging is er snel af.

Ben ongeveer 48 uur bezig en moet nog 3 van 15 gebieden bespelen. Daarna ben ik er wel echt klaar mee denk ik want verder is er niet zo veel te doen. DLC met season pass voor €5 gekocht, is zeker de moeite waard met een nieuw gebied waar alles weer net iets anders werkt maar daar kun je ook weer nieuwe dingen ontwikkelen die je in de andere gebieden goed kunt gebruiken.

3.5

Op naar Anno 1800!

Gast
geplaatst: vandaag om 11:06 uur

geplaatst: vandaag om 11:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.