Parasol Stars: The Story of Bubble Bobble III (1991)

Alternatieve titels: Parasol Stars: Rainbow Islands 2 | Parasol Stars: The Story of Rainbow Islands 2

TurboGrafx-16 / Game Boy / Commodore Amiga / Nintendo Entertainment System / Atari ST / Nintendo Wii / Nintendo Switch / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S
Platform
single player / multi player (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Taito
Uitgegeven door Taito, Working Designs, Ocean, Strictly Limited en ININ

Nadat hij de bewoners van het Regenboogeiland heeft gered in zijn vorige avontuur, geniet held Bub van een welverdiende vakantie. Maar zijn rust wordt verstoord als de krankzinnige krijgsman Chaostikahn een massa dreigende monsters vrijlaat in de kosmos. Met zijn toverparasol in zijn hand (een cadeau van de dankbare Regenboogeiland bewoners) moet Bub de monsters verslaan en de kosmos bevrijden. Bub verlaat de Regenboogwereld om de monsters van zeven verschillende planeten aan te pakken.

avatar van ReMyTje86
Sorry hoor ik mis de NES versie

avatar van ReMyTje86
Hallo ??

avatar van BoordAppel
BoordAppel (moderator)
Klik op het tabblad corrigeren rechtsboven, dan kan je het zelf toevoegen.