menu

Dex (2015)

mijn stem
3,12 (4)
4 stemmen

PC / Macintosh / Nintendo Wii U / PlayStation 4 / PlayStation Vita / Xbox One / Nintendo Switch
Action / RPG
single player

Ontwikkeld door Dreadlocks
Uitgegeven door Dreadlocks en BadLand

Als jonge hackster probeert Dex zich staande te houden in een dystopische toekomst. Maar als een geheimzinnige AI de singulariteit dreigt te bereiken en bewust te worden, wordt ze meegesleurd in een globaal complot.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=JA2CEQPUxsY

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van FlorisV
3,5
Stijlvolle retro game met een erg fijne synth soundtrack en een mooi grafisch ontwerp. De gameplay is helaas niet hetzelfde nivo: wat houterige 2D-combat en platforming, naast een soort van shoot-em up met rondzwevend kanon tijdens het hacken. Maar het is genoeg om plezier aan te beleven, ook omdat er lichte RPG elementen zijn. Het is mij allemaal wel goed bevallen omdat de dosering goed is, je bent er maximaal 10 uur mee bezig maar dat vind ik juist wel goed omdat teveel spellen zich tegenwoordig schuldig maken aan opvulling.

Ik speel zelden games echt om het verhaal en wil vooral het gevoel hebben ondergedompeld te worden in een andere wereld. In hoeverre het cyberpunk verhaaltje echt goed is wil ik daarom niet echt beoordelen, daarvoor is het spelen ook al te lang geleden geweest.

Een coole indie titel met veel stijlpunten en zeker de moeite als je deze als sale aanschaft, dus hou hem in de gaten (hij is 2,5 jaar full price geweest en binnen die periode slechts 2x voor een week op sale).

Gast
geplaatst: vandaag om 22:15 uur

geplaatst: vandaag om 22:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.