Guitar Hero Live (2015)

PlayStation 3 / PlayStation 4 / Xbox One / Xbox 360 / Nintendo Wii U / Apple iOS
Music
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door FreeStyle
Uitgegeven door Activision

Speel voor een levensecht publiek, met levensechte reacties. Voel de spanning om in een echte band te spelen, voor een levensecht publiek dat in real-time reageert op jouw optreden. Je zal het publiek voor je winnen, of verliezen. Ook zal de band je laten merken als je rockt of als je een tandje bij moet schakelen. Ga de strijd aan met de spanning en blaas het dak eraf. In Guitar Hero Live zal je het podium beklimmen op verschillende locaties. Ervaar het allemaal, van de intieme sfeer van een kleine club tot aan de main stage van een gigantisch festival.

Remi
Heeft iemand ervaring met deze game? Het ziet er allemaal wel cool uit en GH TV lijkt me ook wel vet, maar de gitaar is wat veranderd en ik weet niet of de tracklist goed te doen is.

Groot nadeel idd, dat die gitaar veranderd is, ik vermoed dat je daardoor de oude rommel niet meer kunt gebruiken? In tegenstelling tot Rockband 4?

Remi
Nee klopt. Ook las ik dat je voor GHTV moet betalen als je een bepaald nummer wilt spelen #lame

MikeMannuh
Als ik tussen RB4 of GH:L zou moeten kiezen zou ik voor deze gaan, juist omdat er veranderingen zijn aangebracht in de gameplay. Bij deze heb je tenminste weer iets van uitdaging en een verandering in gameplay in plaats van weer hetzelfde voor de 30e keer.

Daarnaast hoef je voor zover ik weet niet de betalen voor GHTV. Deze kun je gewoon spelen en beginnen te spelen bij het nummer waar het bezig is. Als je een specifiek nummer wil spelen moet je geloof ik een token inleveren maar die tokens verdien je ook door de game te spelen. Je KAN ervoor betalen, maar het hoeft niet geloof ik.

Remi
Gisteren begonnen met deze game, maar wat een ervaring! Het echte publiek maakt de sfeer echt gaaf en door de reacties wil je gewoon niet slecht spelen.
Het aantal nummers op GHTV is enorm en het is gewoon erg leuk om te spelen.
De gitaar is wel iets anders, maar ik heb er zelf geen last van.
Tot nu toe vind ik dit de leukste GH-game!