Home (2012)

Macintosh / PC / PlayStation 4 / PlayStation Vita
Adventure

Ontwikkeld door Benjamin Rivers
Uitgegeven door Benjamin Rivers en Limited Run

Je wordt gewekt door een aankomende storm. Met enkel een zaklamp om je te helpen, dien je te ontsnappen uit een huis dat niet van jou is. Maar onthoud dat niet alles is zoals het lijkt.

avatar van JustMike
Lastig spel om iets over te vertellen.. Home heeft een interessant verhaal die je aandacht het hele spel vasthoudt, al is dat maar 1-1.5 uur. Daarnaast heeft het een mooie grafische stijl, simpele besturing en makkelijke puzzels. Maar omdat de game zo kort is en helaas nooit echt van hoog niveau wordt, geef ik het een 3*. Toch vind ik het zeker een aanrader voor fans van indie games / thrillers die even anderhalf uur niks te doen hebben.