menu

Age of Wonders III: Eternal Lords (2015)

mijn stem
4,25 (2)
2 stemmen

PC / Macintosh
Strategy / RPG
single player / multi player

Ontwikkeld door Triumph
Uitgegeven door Triumph

In deze tweede uitbreiding voor Age of Wonders III, staat de wereld aan de vooravond van een cataclysmische verandering. Twee nieuwe rassen hebben zich in de strijd gemengd, de Tigrans en de Frostlings, en daarmee is ook de eeuwenoude verboden magie van Necromancy teruggekeerd. Buiten de nieuwe rassen, klasse en campagne, zijn er ook nieuwe specialisaties, items, events en twaalf nieuwe maps.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=6KfC8b2vxow

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Vivec
5,0
Briljante uitbreiding voor een reeds briljant spel. Twee nieuwe races, een nieuwe class, drie nieuwe specializations, Cosmic Events en een nieuwe Dwelling. Waar Golden Realms gewoon een zeer leuke toevoeging was, maakt Eternal Lords het een heel nieuwe game. De uitbreiding ging ook gepaard met een nieuwe patch (1.5) die meer diversiteit aan de rassen gaf en verschillende andere dingen ook nog verbeterde, zoals het diplomatiesysteem. Age of Wonders III is één van de beste games van de afgelopen jaren.

Momenteel is Eternal Lords #3 op de steam best seller list, na GTA V en Mortal Kombat X (die ook vandaag uitkwamen), beetje vreemd dat het hier zo weinig aandacht krijgt, en dat voor een spel van Nederlandse makelij!

Gast
geplaatst: vandaag om 08:20 uur

geplaatst: vandaag om 08:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.