Als je een fan van de tv serie Friends bent, en je hebt enkele vrienden om samen mee te spelen bij jou thuis, dan moet je dit spel hebben. Voor alle anderen valt hier niets te zien. Gelukkig ben ik een grote fan en dus kan ik echt genieten van dit spel.
Dit is het soort spelletje dat je nu en dan eens oplegt om een uurtje of twee plezier te maken met... friends! Met je vrienden dus. Of familie, dat mag natuurlijk ook. Als je een partner hebt die ook een fan van Friends is, dan zul je dit spel ook kunnen waarderen. Als je echter "on a break" bent, dan heb je pech!
Het is geen spel dat je regelmatig zult spelen, en zeker niet als je alleen bent. Zelfs met meer dan 3000 vragen, zullen de vragen redelijk snel herhaald worden. Maar sommige vragen zijn erg moeilijk, zelfs voor een doorwinterde fan, en het gebeurt vaak dat ik het antwoord op de vraag die kortgeleden al gesteld werd alweer vergeten ben.
Je kunt in multi-player met z'n vieren spelen. De verschillende modes zijn: all-play (elke speler beantwoordt de vraag binnen een tijdslimiet) buzz-in (degenen die het eerst op de x-knop drukt, mag antwoorden maar als het antwoord verkeerd is dan mag een andere speler op de x-knop drukken en antwoord geven). In de single-player mode kun je de lengte van het spel en de moeilijkheidsgraad instellen.
Heel leuk is ook dat de vragen gesteld worden door Janice, Gunther en de ouders van Ross en Monica: Jack en Judy Geller.