gamelord schreef:
Dit is niet mijn game..ben benieuwd naar DTM 2 die ik hier nog heb liggen. Het grootste irritatiepunt aan deze game vond ik destijds de controls...met een controller kun je racen met deze game wel vergeten.
Dus sloot ik mijn stuur aan voor de ps2 toen, maar ook dat was belabberd en bij de minste of geringste fout die je maakt met het sturen, lig je zo in de grindbak, zie je de muur van dichtbij enz. enz.
Normaal racen met deze game is taboe...ben nog nooit als eerste over de streep gekomen bij deze vreselijke game.
Het is dan ook meer een simulatie game, geen arcade racer en zelfs een van de beste in het genre. Die ga je dan ook niet met een controller spelen. Daarnaast moet je, als je met het stuur speelt, deze ook zo calibreren dat ie stuurt zoals jij het prettigst vindt.
Deze game heeft mega arsenaal aan auto's en circuits, die allemaal een verschillende handling, geluid en wegligging hebben. Voor de PC destijds ongekend dat er zoveel verschillende raceklasses in een game zaten. Zelfs voor de console was dit uniek, al had je daar eventueel Forza en Gran Turismo, maar dat is toch anders.
De situatie die je omschrijft, dat je meteen in de grindbak belandt na een stuurfout is ook hoe het op een echt racecircuit aan toe gaat. Daar kun je nog geen meter te laat remmen en als je de apex van een bocht mist en er staat toevallig een muur dichtbij ligt je auto ook in puin. Ik weet niet wat jij onder normaal racen verstaat, maar naar wat ik zo lees verwacht je dat je met 300 door een bocht kan kneuren a la Need For Speed. Als dat jouw idee van racen is moet je ook niet aan dit soort games beginnen. Je geeft hier nu gewoon weer een goede game totaal ongegrond een 1 omdat je er niet goed in bent en omdat je appels met peren aan het vergelijken bent. Dat slaat toch nergens op.