menu

Gunman Clive (2012)

Alternatieve titel: Gunman Story

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Apple iOS / Android / PC / Macintosh / Nintendo 3DS / Nintendo Wii U / Nintendo Switch / PlayStation 4
Platform / Action
single player

Ontwikkeld door Hörberg
Uitgegeven door Hörberg

De dochter van Mayor Johnson is ontvoerd door een groep bandieten die onrust veroorzaken in het land. Gunman Clive moet de orde herstellen en de gekidnapte vrouw redden. Spring en schiet je een weg door de zestien verschillende levels die zich afspelen in het Wilde Westen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=PMDfq8PLfLM

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Sinner
Gebundeld met het 2de deel gekocht voor 2 euro in de e-shop sale op de Switch. Best veel lui die er positief over zijn en waarempel - het is inderdaad een heel charmant 2D old-school platform spel / shooter. Grafisch ziet het er op het eerste gezicht vrij minimalistisch uit, maar de charme is wel dat de karaktertjes erg vloeiend bewegen (blijkbaar handdrawn animation). Niet al te hectisch (ala Contra bvb) maar wel gewoon aangenaam om te spelen.

Het moet wel vrij kort zijn als ik het zo lees op het internet (paar uurtjes) - maar met 4 verschillende karakters om mee te spelen (eentje unlockable hiervan) en voor een sale prijs van 2 euro (en normaal ook maar 4 euro) is dit best vermakelijk.

Alleszins was ik met mijn testritje van 5 minuten (want iemand moet in Portia toch die brug maken en de planten watergeven!) toch al dik een half uurtje kwijt voor ik het besefte.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:12 uur

geplaatst: vandaag om 14:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.