menu

Justice League Task Force (1995)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

Sega Mega Drive/Genesis / Super NES
Fighting
single player / multi player

Ontwikkeld door Sunsoft, Blizzard en Condor
Uitgegeven door Acclaim

In deze een-op-een fighting game zul je, als lid van de justice league, het op moeten nemen tegen de superschurk Darkseid en zijn handlangers. Je kan spelen als Aquaman, Batman, The Flash, Green Arrow, Superman, of Wonder woman.

zoeken in:
avatar van theo79
2,5
Doordat ik vroeger een copybox voor de Snes had ken ik veel (fighting) games voor de Snes maar eerlijk gezegt heb ik nooit afgeweten van het bestaan van deze game. Een tijdje geleden zag ik dit spel toevallig op youtube voorbij komen en was mijn interesse natuurlijk gewekt. Heb dan ook vandaag dit spel binnen gekregen en uiteraard al even gespeeld.

De manier van spelen lijkt veel op Street fighter maar toch voelt het allemaal wat minder aan dan Street fighter. Ook jammer dat er niet wat meer met geluid en dergelijke wordt gespeeld op het moment dat je bijvoorbeeld special moves doet. Qua graphics is het spel niet slecht maar ook nergens heel bijzonder. Leuke van dit spel is natuurlijk dat je in dit spel met superhelden zoals Batman en Superman kan spelen. Nu had ik al wat reviews over dit spel gelezen waarbij sommigen zelfs beweerden dat dit 1 van de slechtste fighting games voor de Snes is maar daar ben ik het niet mee eens. Er zijn slechtere fighting games op de Snes te vinden maar zeker ook betere dan deze Justice leaque. Een middenmootje dus.

2.5 ster wat mij betreft.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:06 uur

geplaatst: vandaag om 13:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.