menu

Brain Age: Concentration Training (2012)

Alternatieve titels: Dr Kawashima's Devilish Brain Training: Can You Stay Focused? | Dr. Kawashima’s Duivelse Brain Training: Kun jij je blijven concentreren?

mijn stem
geen stemmen

Nintendo 3DS
Puzzle
single player

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

Duivelse Brain Training is ontwikkeld in samenwerking met hersenwetenschapper Dr. Ryuta Kawashima. Deze nieuwe titel traint je brein met pittige oefeningen die de nadruk leggen op het stimuleren van je concentratievermogen en werkgeheugen - een belangrijke hersenfunctie die zorgt voor tijdelijke opslag van bewerkbare informatie. Het is de bedoeling om enkele weken achter elkaar elke dag een paar minuten aan de oefeningen te besteden. Eventuele vorderingen in je concentratievermogen worden duidelijk in beeld gebracht.

zoeken in:
SouthParkFan
Ik kan niet wachten tot hij uit is!

Gast
geplaatst: vandaag om 01:22 uur

geplaatst: vandaag om 01:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.