menu

Resident Evil 5: Lost in Nightmares (2010)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / Xbox One / PlayStation 4 / Nintendo Switch
Action / Shooter
single player / multi player

Ontwikkeld door Capcom
Uitgegeven door Capcom

De BSAA agent Chris Redfield gaat samen met zijn partner Jill Valentine de schuilplaats van Ozwell E. Spencer onderzoeken. Spencer, het schurkachtige meesterbrein en mede-oprichter van de Umbrella Corporation, heeft iets kwaadaardigs verscholen in de kelder van zijn huis. Wanneer Chris en Jill de catacomben onder het huis betreden, komen ze met dit kwaad in aanraking.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=8M4YZHCkjsQ

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Fonzzz002
3,5
Fonzzz002 (crew)
Een goede extra chapter. Het zal in de meeste moderne versies wel standaard bij de game komen, maar ik zou er niets op tegen hebben om hier extra geld voor betaald te hebben (indien het prijskaartje niet te hoog was iig). Het is een leuk idee om het huis uit RE1 te verkennen met de gameplay van RE5. Daarmee krijg je een soort tussenweg: het is claustrofobischer en meer gefocust op verkennen dan RE5, maar het is vlugger en meer action-packed van RE1. De puzzels zijn, voor zover ik bekend met met RE1, geheel anders waardoor het niet een kopie is maar eerder een leuke knipoog. Dit maakt Lost In Nightmares een leuke extra missie om na het hoofdverhaal te doen, zeker omdat de gebeurtenissen van 5 veel te maken hebben met wat er in deze chapter gebeurd.

Het is allemaal wel wat kort en makkelijk. Ik kon alle monsters verslaan zonder echte zorgen en van alle puzzel-items is het direct duidelijk wat je ermee moet doen. Een hogere moeilijkheidsgraad waarbij minder items waren, en de lastigere puzzels, was welkom. Maar dit is zeker een leuke toevoeging aan de RE5 ervaring die de moeite waard was om te doen.

3,5'*

Gast
geplaatst: vandaag om 12:10 uur

geplaatst: vandaag om 12:10 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.