menu

Woah Dave! (2014)

mijn stem
2,75 (2)
2 stemmen

Android / Apple iOS / Macintosh / Nintendo 3DS / PC / PlayStation 4 / PlayStation Vita
Action
single player / multi player (verschilt per platform)

Ontwikkeld door MiniVisions
Uitgegeven door Choice Provisions

Help onze held, Dave Lonuts, om een buitenaardse invasie te overleven. En doe je ondertussen te goed aan blinkende muntjes. Smijt met eieren, skullbombs en explosieve blokken om in leven te blijven, en een zo hoog mogelijke score te behalen.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=EA96MdJznGE

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Marcellussss
3,0
Van de studio die we eerder kenden als Gaijin (van de BIT.TRIP serie). Sinds vandaag gratis op PS+, maar wordt niet door Sony gepromoot om één of andere reden. Net zoals de BIT.TRIP games is dit best een leuk retro arcade game om even snel tussen de grotere titels door te spelen, of om even snel op te starten voordat je weg moet of op de vrouw moet wachten. Erg uitdagend ook; zeker niet iets voor de mensen die van een rustige en eenvoudige game houden. Zelf nog niet verder gekomen dan $2.26.

avatar van Grovonion
Ik heb deze dacht ik een paar maanden geleden gratis via PS+ gedownload op de PSVita, idd leuk voor af en toe tussendoor, maar in die categorie vind het eveneens eens gratis gegeven Titan Attacks of de PS4 beter. Ik denk niet dat ik zelfs aan 2$ geraakt ben.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:16 uur

geplaatst: vandaag om 13:16 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.