menu

Best of Arcade Games (2014)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Nintendo 3DS / PlayStation Vita / PlayStation 3
Puzzle / Action
single player

Ontwikkeld door Eko
Uitgegeven door Bigben

Verzameling van vier 'game-klassiekers'. Brick Breaker geïnspireerd op BreakOut, waarbij je met een balletje alle blokjes op het scherm moet wegspelen. Bubble Busters is een op Puzzle Bobble geïnspireerde game. Tetraminos is een Tetris-kloon. En in Air Hockey dien je puck in het doel van de tegenstander te krijgen om punten te verdienen.

zoeken in:
avatar van Duke Nukem
3,0
Vier leuke games die gebaseerd zijn op klassiekers. Vooral de air hockey is leuk. Ook Bubble Busters, de zoveelste kloon waarbij je met een balletje andere balletjes van dezelfde kleur moet laten barsten, is goed vormgegeven. Alleen vind ik dat de cursor (of het pijltje) te traag draait, waardoor je niet heel snel kunt spelen. Bij Brick Breaker heb ik diezelfde klacht. Tetraminos is wel leuk, maar bijlange niet zo goed als de originele Tetris game.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:43 uur

geplaatst: vandaag om 02:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.