Conflict: Global Storm (2005)

PC / PlayStation 2 / Xbox
Action / Shooter

Ontwikkeld door Pivotal
Uitgegeven door SCi

Waar de voorgaande Conflict spellen zich nog concentreerde op één specifieke oorlog (Irak in de eerste twee games, Vietnam in de derde) staat dit keer de wereldwijde terreur centraal van een fictieve terroristische organisatie, March 33 genaamd. In Conflict: Global storm ga je altijd met een squad op pad. Je kunt op elk gewenst moment tussen de vier personages wisselen, die elk over hun eigen specialiteiten beschikken.

avatar van Test Drive
Pas gekocht , een goede shooter met heel veel opties!

Training is trouwens een beetje nageaapt van america's army maar voor de rest zijn de single player missie's leuk!