Dit is tot nu toe me beste RTS game die ik ooit heb gespeelt, ik vind dat mensen die op de grafischepunten, spel willen gaan verzwakken. Als je verder gaat kijken tis een spel dat word gemaakt op toen die tijd op een pentium 2 gespeeld kon worden zodat meer mensen der aan konden spelen. Rond die jaren hadden mensen ook problemen met het geld om het uittegeven voor nieuwe onderdelen om je pc beter te maken dus blizzard dacht als we een klein stapje terug nemen dan geven we alles om de spel toch noch zo mooi grafisch te maken. Dus iedereen die deze spel een laag cijfer geven alleen om grafisch dan vind sorry hoor maar dan heb je echt weining verstand van plezier hebben om games. Dus een spel dat voor iedereen is bestemd voor elke pc niet alleen warcraft 3 maar elke blizzard product, slim toch ? Jah blizzard is wel slim daarom hebben ze nu zo'n dikke pand

. Dus... maar, even verder over het spel zelf ik heb hem allang uitgespeeld 4 keer al totaal en ik vind dat blizzard heel erg goed bezig is op een grote verhaal lijn op basis van warcraft. Ik bleef gewoon genieten van de spel. Verder vond ik de spel vloeiend lopen de battles zijn goed in evenwicht. Het is noch steeds leuk om op battle,net te spelen ik doe het noch steeds

maar niet zo intensief als vroeger. Top spel me nr2 in me top 10. 5***** (9,7)
............................. nu maar hopen op warcraft 4