Stuntman (2002)

PlayStation 2
Racing

Ontwikkeld door Reflections
Uitgegeven door Atari en Infogrames

In Stuntman speel je een autorijder op diverse filmsets. De regisseur zegt je wat je moet doen en jij moet er voor zorgen dat je stunts zo spectaculair mogelijk op de camera vastgelegd worden. Dit alles binnen een bepaalde tijdslimiet. Doe je het goed, dan unlock je nieuwe auto's en attributen die je in je eigen stuntarena kan plaatsen.

avatar van Hadouken
M'n eerste PS2 game ongeveer. De single player vond ik frustrerend moeilijk af en toe, vandaar dat ik ook een cheat gebruikte dat alles unlockte en ik lekker een arena kon bouwen om vrij in te stunten. Maar ook dat ging vervelen op den duur helaas. Deel 2 beloofd ook weer erg moeilijk te worden.

Je kunt de moeilijkheidsgraad aanpassen deze keer. Heb het in een magazine gelezen.

avatar van Ravenstein
Zou een erg leuke game geweest zijn, moest hij zo moeilijk niet geweest zijn.
Door die hoge moeilijkheidsgraad verdween Stuntman al heel snel in de kast om hem er daarna enkel terug uit te halen om te ruilen tegen een andere game.

Mij beviel Stuntman ook niet. Het spel irriteerde vooral door zijn lange laadtijden en als je faalde moest je zeker weten een halve minuut wachten voordat je opnieuw achter het stuur kon zitten van je voertuig. Dit spel heeft mij absoluut niet lang geboeid door zijn zéér moeilijke leerheidscurve en daarom heb ik het spel ook voor eens en altijd links laten liggen. Wie zich toch aan deze game wil wagen heeft sowieso veel doorzettingskracht nodig om deze game tot op het bot uit te spelen, zoveel is zeker. Stuntman: Ignition is een betere aanschaf als je het mij vraagt. Cijfer: 2,5/5!

RippedBone Dog
Hit the boxes, trough the gap, 180 degree handbrake maf spel, maar waren wel lange scenes/ missies en soms vrij moeilijk, moeilijker dan stuntman ignition in ieder geval.

SvV_Ying
Weer eens wat anders. Leuk spel, wel moeilijk en frustrerend soms.