menu

The Escapists (2014)

Alternatieve titel: Escapists: Complete Edition, The

mijn stem
4,00 (4)
4 stemmen

PC / Xbox One / PlayStation 4 / Nintendo Switch
Action / Strategy
single player

Ontwikkeld door Mouldy Toof
Uitgegeven door Team17

Probeer als gevangene te ontsnappen uit de gevangenis. Gedurende het voorbereiden van je plan dien je je zo onopvallend mogelijk te gedragen, om deze vervolgens zo perfect mogelijk uit te voeren. Breng alle potentiële ontsnappingsroutes in kaart, en knutsel allerhande gadgets in elkaar die je kunnen helpen tijdens je vluchtpoging.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Rq8YcOdSC5E

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Thomas83
Ik volg sinds deze week een let's play-serie van dit spel op Youtube, en het ziet er wel echt leuk uit. Een beetje repetitief misschien, maar dat werkt wel in dit spel. Je zou nog meer moeten kunnen en niet kunnen, maar wat me vooral aanspreekt naast het hele concept van naar een gevangenisontsnapping toewerken is dat de gevangenis een beetje tot leven komt. Je voel toch wel dat gevangenissfeertje zoals je dat uit films kent, en omdat iedereen zijn eigen naam, uiterlijk en gevangenis hebben voelen gevangenen toch niet helemaal als de willekeurige poppetjes die je wat op kunnen leveren.

5,0
Het is een geweldig spel ik ben uit alle gevangenissen ontsnapt en het is nu ook uit voor Xbox 360 nog meer plezier

avatar van Donkerwoud
3,0
Ik heb het de laatste tijd niet getroffen qua games. Na 'Banished' wederom een game die ik na een uurtje of vier helemaal beu was. Snap wel de aantrekkingskracht van dat hele 'ontsnap uit een gevangenis' idee, maar de gameplay is teveel gericht op saaie handelingen om het spel vooruit te helpen.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:45 uur

geplaatst: vandaag om 12:45 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.