menu

Groove City (2014)

Alternatieve titel: Electronic Super Joy Groove City

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

PC / Macintosh
Platform
single player

Ontwikkeld door Yazar
Uitgegeven door Yazar

Groove City is een mini-vervolg op Electronic Super Joy. Een gigantische Robot Stripper (JoJo) heeft Groove City vernield. Ze is woedend omdat Dr. Swinger haar Laser-Tepels heeft gestolen. Help JoJo om haar Laser-Tepels terug te krijgen en verhinder de kwaadaardige plannen van Dr. Swinger met de hulp van de Super Sexy Paus Boris.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=FK92tOtJoCE

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Animosh
4,0
Leuk!

Ik heb dit meteen na de DLC van Electronic Super Joy ("Hot Sticky Mess") gespeeld, en dit is gelukkig in vrijwel alle opzichten beter. De levelopbouw is beter, het heeft nieuwe muziek (waardoor het frisser aanvoelt), het wordt nooit frustrerend en mazzel speelt een minieme rol. Het introduceert bovendien een aantal nieuwe concepten (witte en zwarte sterren die je kunt verzamelen ihb), die me goed bevielen.

Als je Electronic Super Joy goed vond zal dit je kortom ook bevallen. Het is alleen érg kort (in 75 minuten heb ik alle levels twee keer gespeeld) en aan de makkelijke kant. In de toekomst wordt dit spel als het goed is aangevuld met meer levels, maar vooralsnog is het echt te kort. 3.75*

Gast
geplaatst: vandaag om 09:05 uur

geplaatst: vandaag om 09:05 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.