menu

The Legend of Korra (2014)

mijn stem
2,50 (1)
1 stem

PC / PlayStation 3 / PlayStation 4 / Xbox 360 / Xbox One
Action
single player

Ontwikkeld door Platinum
Uitgegeven door Activision

The Legend of Korra is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilmserie van Nickelodeon en speelt zich tussen het tweede en derde seizoen af. Je speelt als de avatar Korra, die als enige de beschikking heeft over alle vier de elementen. Elk element zal zijn eigen aanvallen hebben, die je op allerlei verschillende manieren kunt combineren.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=cavjWODIZ3k

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van 3bdelilah
Een 4.2 op ING en een 3 op GameSpot. Zal waarschijnlijk door het tweede of derde team van Platinum gemaakt zijn als je het vergelijkt met TW101 en Bayo 2.

kiriyama
Well fuck! Ik keek aardig naar dit spel uit als opwarmertje voor Bayonetta 2, maar laat hem denk maar links liggen. Jammer, had toch meer verwacht van Platinum.

kiriyama
Oef!

Net wat filmpjes op YouTube zitten kijken en dit ziet er wel erg treurig uit. Saai leveldesign, houterige camera, vervelende minigames en zelfs de combat lijkt stroef. Dit had ik echt niet gedacht van Platinum. Wat een dieptepunt voor ze. Hopelijk kan ik eind van de week deze vieze smaak wegspoelen met Bayo 2, maar deze gaat definitief van m'n wishlist af. Als ik het niet had geweten had ik nooit gedacht dat dit van Platinum was.

avatar van DarthSolidKevin
Zo een 3 en een 4,2 is wel extreem laag zeg. Ik denk dat ik deze game ook maar even in de ijskast zet.

kiriyama
Op aanraden van een vriend toch gekocht vanavond en ik moet op m'n eerdere bericht terugkomen. Korra is een prima spelletje geworden. Gewoon leuk om te spelen zonder al te veel poespas. Ik ben nu op de helft en kan me inmiddels totaal niet meer vinden in de recensies van IGN en Gamespot. Te moeilijk? QTE's die te snel zijn? Veel moeten grinden? Niets van dat alles. Snap echt niet waar die kritieken vandaan komen, of die mensen moeten gewoon niet kunnen gamen. Ik speel op normal en ben pas 1 keer doodgegaan tijdens een gevecht. Dit is dan ook wel op alle fronten een Platinum-light. Toch vermaak ik me er prima mee en raad ik het aan de fans ook zeker aan. Filmpjes en recensies doen dit spel geen eer aan.

Mankementen zijn het saaie leveldesign en bossbattles, maar kan er nu toch wel een 3.5* aan kwijt. Morgen weer verder.

avatar van Confusie
Wat ik graag wil voor Sinterklaas.

Een Zwarte Piet van chocola.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:56 uur

geplaatst: vandaag om 11:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.