Art of Fighting (1992)

Arcade / Neo Geo Advanced Entertainment System / Neo Geo CD / PlayStation / PlayStation 4 / Sega Mega Drive/Genesis / Super NES / TurboGrafx-16 / Nintendo Switch
Fighting

Ontwikkeld door SNK
Uitgegeven door SNK

Wanneer Yuri Sakazaki is ontvoerd, gaan haar broer Ryo Sakazaki en Robert Garcia naar haar op zoek in de straten van South Town. Deze zoektocht leidt tot diverse gevechten, die jij als speler in een-tegen-een gevechten moet beslissen.

avatar van royals
Deze hele serie is toch wel klassiek. Spetterende fighting game. Ik denk toch dat ik deel 3 het beste vindt.

avatar van theo79
Dit spel ooit als eerste mee in aanraking gekomen in een snackbar bij mij in mn woonplaats en later dit spel zelf ook nog in bezit gehad op mn snes.
Destijds vond ik dit een fantastisch mooi spel met voor die tijd ook prachtige graphics.
Dit is wel een enorm moeilijk spel die je niet zomaar uitspeelt, bovendien zijn bepaalde special moves niet heel makkelijk uit te voeren dus daar heb je in het begin wel veel oefening voor nodig als je geen fighting games gewend bent te spelen.
Nu al tig jaren later vind ik het spel wel iets minder leuk dan dat ik hem destijds vond maar alsnog is dit een aardig spel.