Summer Games II (1985)

Amstrad CPC / Apple II / Atari ST / Commodore 64/128 / Commodore Amiga / Sinclair ZX Spectrum / Nintendo Wii / PC
Sports

Ontwikkeld door Epyx
Uitgegeven door Epyx, U.S. Gold, Commodore, Rushware en Allied Kingdoms

Bij Summer Games II kan een maximaal van acht spelers meedoen aan de Olympische zomerspelen. Elke speler kan een land kiezen om te vertegenwoordigen. Er kan uit de volgende acht onderdelen worden gekozen: hink-stap-sprong, hoogspringen, roeien, kajakken, schermen, speerwerpen, paardspringen en fietsen.

avatar van Baggerman
Net als met Summer Games I en California Games veel plezier aan dit spel beleefd. Deze was leuker dan I omdat je hier ook het wereldrecord kreeg als je het oude evenaarde, iets wat 'belangrijk' werd naarmate deze zo scherp kwamen te staan dat ze alleen te evenaren waren.