Weinig memorabel.
Het is dat deze game gratis was bij Plus anders had ik 'm gerust links laten liggen, aangezien de 'InFamous' serie mij nooit heeft geboeid.
Deze stand-alone game is blijkbaar een prequel op
InFamous: Second Son (2014) en hierin kom je meer te weten over Fetch. Op zich leuk bedacht, maar echt boeiend wordt het gewoonweg nergens. Daarvoor wordt er een clichématig verhaaltje gebruikt dat geen verrassingen kent. Bovendien heb je in circa vier uur wel de eindcredits bereikt. Het is dat er nog een aantal arena's aanwezig zijn waarin je vecht tegen hordes vijanden om kunstmatig de speelduur te verlengen.
Wat wel goed is uitgewerkt is de vloeiende gameplay; erg fijn om zonder haperingen en pop-ups door de stad te reizen. Weliswaar is de stad vrij klein en is er weinig te doen qua gebeurtenissen, maar dat het geheel soepel verloopt, is ook wel te prijzen. Tevens is er een onderhoudend upgradesysteem aanwezig waarmee je nieuwe krachten kan vrijspelen.
Op de graphics heb ik niets aan te merken. Het ziet er allemaal werkelijk prachtig uit, zoals je kunt verwachten van een PS4 game. Daarbij is er een fotomodus toegevoegd om de game er mooier uit te laten zien. Alleen jammer dat er vrijwel geen cutscenes in zitten en men voornamelijk teruggrijpt op getekende animaties.
Al met al best oké om eens te spelen, maar hier zou ik persoonlijk geen geld aan uitgeven of je moet een groot fan zijn van deze reeks.
Kleine 3,0 sterren.