menu

Noitu Love 2: Devolution (2012)

Alternatieve titel: Noitu Love: Devolution

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Nintendo 3DS / Nintendo Wii U / PC
Action
single player

Ontwikkeld door Joakim Sandberg
Uitgegeven door Joakim Sandberg

Een eeuw nadat de legendarische jongen Noitu Love de wereld gered heeft van de kwaadaardige Darns, verrijzen deze opnieuw. Het is nu aan de nieuwe held van de Vredebewaarders, Xoda Rap, om de wereld te redden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=ysO4YfKM1E0

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Animosh
4,0
Geweldig!

Ik had er vooraf niet al te hoge verwachtingen van, maar Noitu Love 2 heeft me zeer aangenaam weten te verrassen. Het enige wat je tijdens het hele spel doet is vechten tegen hordes vijanden en eindbazen (je hebt geen moment rust), en dat werkt uitstekend. Je kan aanvallen met je muis (de linkermuis leidt tot een normale aanval, de rechtermuis tot een speciale aanval) en bewegen met WASD, en die combinatie is zeer makkelijk onder de knie te krijgen. De besturing is dus zeer prettig. En de gameplay is ook zeer leuk. Je vecht (naast de eindbazen) in feite tegen een onophoudelijke stroom aan vijanden, wat het bloed lekker aan het stromen krijgt (mijn bloed - de vijanden bloeden niet). Voeg hier een lekker hectische vormgeving en opgewekte muziek aan toe, waardoor ook de sfeer zeer energiek is, en mijn aandacht houd je wel vast.

Noitu Love 2 duurt helaas slechts anderhalf uur (al kun je ook nog als een ander personage spelen, maar dat heb ik nog niet gedaan; en het spel op een hogere moeilijkheidsgraad herspelen kan ook nog), maar in die anderhalf uur heb ik me wel prima vermaakt. Het tempo ligt enorm hoog, de vormgeving en muziek zijn passend en de gameplay is gewoon zeer leuk. Een kleine 4* heb ik hier dus wel voor over.

avatar van Animosh
4,0
Ik moet wel zeggen dat de andere personages waarmee je kan spelen een stuk minder leuk zijn. Het tweede personage (een cyborg die kan schieten in plaats van met de handen aan te vallen) is nog wel oké (maar mist de snelheid van het hoofdpersonage), maar het derde personage (die ook schiet, maar met beperkte munitie, zodat je steeds moet herladen) is zo zwak en traag dat ik hem na een minuut al beu was. Als je het spel wil herspelen kun je dus beter gewoon voor een hogere moeilijkheidsgraad kiezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:54 uur

geplaatst: vandaag om 14:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.