menu

Starwhal: Just the Tip (2014)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Macintosh / Nintendo Wii U / PC / PlayStation 3 / PlayStation 4
Action
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Breakfall
Uitgegeven door Breakfall

Neem het als narwal op tegen twee tot drie soortgenoten, in een episch gevecht in de ruimte! Het doel is om het hart van je tegenstander te raken met je hoorn. Dit in vier verschillende spelmodi: Classic, Score attack, Zones en Heart throb. Het spel bevat meer dan dertien levels in vier werelden, en meer dan zestig kostuums om je narwal mee aan te kleden.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=SJiJi7IwQEk

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Grovonion
3,5
Raar gamepje, een spel dat ik al heel wat jaren in mijn PS+ bibliotheek heb en dit weekend er eens uitgepikt heb voor een korte speelsessie. In de tussentijd bijna door de challenges heen, die erg happig zijn maar wel blijven motiveren.

Het lijkt erop dat de versus games allemaal local spelers vergen, dus dat moet dan wachten tot ik ooit weer gaming buddies over de vloer krijg.

avatar van Grovonion
3,5
Op 2 uurtjes tijd al de challenges afgewerkt en 25 silver-rankings gehaald. Een paar goud en 1 platinum ranking zorgen voor een paar leuke trophies. Zelfs een paar fake-local multiplayer-games gespeeld voor easy trophies, zo ben ik dan weer wel

Gast
geplaatst: vandaag om 23:39 uur

geplaatst: vandaag om 23:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.