Tarepanda no Gunpey (1999)

WonderSwan
Puzzle

Ontwikkeld door Koto
Uitgegeven door Bandai

Deze uitgave van Gunpey bevat, naast de spelmodi uit het originele Gunpey, ook een verhaalmodus over een pandabeer. Hierin ontdekt de luie pandabeer Tarepanda dat er naast hem nog meer luie panda's zijn. Gedurende het verloop van het spel ga je op zoek naar deze pandaberen. Iedere panda bevindt zich in een ander werelddeel, en draagt een hoofdtooi welke behoort tot het land. Zo draagt de Britse panda een hoge hoed, en de Indiase panda een tulband. Door het wegspelen van lijntjes in het speelveld, breng je Tarepanda dichter bij zijn vriendjes. De verhaalmodus introduceert enkele nieuwe elementen in de gameplay. Zo kunnen lijntjes op het speelveld plots van richting veranderen, of worden delen van het speelveld tijdelijk afgeschermd.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.