Gunpey (1999)

WonderSwan / PlayStation
Puzzle

Ontwikkeld door Koto
Uitgegeven door Bandai

In deze puzzle game, welke is geïnspireerd door het Wilde Westen, dien je zoveel mogelijk lijntjes aan elkaar te knopen. De lijntjes liggen willekeurig over het speelveld, en moeten van links naar rechts met elkaar worden verbonden. Ieder lijntje welke deel uit maakt van een complete verbinding zal van het speelveld verdwijnen. van onderuit het speelveld komen steeds weer nieuwe lijntjes. Er zijn diverse spelmodi beschikbaar; zoals de endless modus, waarin je net zolang door kunt spelen tot je game over gaat, en timed modus, waarin je een zo hoog mogelijke score dient te behalen in twee of vijf minuten.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.