menu

DmC: Devil May Cry - Vergil's Downfall (2013)

mijn stem
3,50 (6)
6 stemmen

PC / PlayStation 3 / PlayStation 4 / Xbox 360 / Xbox One
Action
single player

Ontwikkeld door Ninja Theory
Uitgegeven door Capcom

Dodelijk gewond na zijn gevecht met Dante, keert Vergil terug naar het huis van zijn ouders. Hij wankelt naar het graf van zijn moeder waar hij bezwijkt aan zijn verwondingen en naar de hel wordt getrokken. Eenmaal bijgekomen komt hij erachter dat zijn hanger weg is en in de verte hoort hij zijn moeder. Ze zegt dat Vergil verlossing kan vinden, zelfs in zijn dood.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=NMTWCZV70Y4

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van DarthSolidKevin
4,0
Een leuke DLC, maar hij haalt het niet bij DMC zelf.

avatar van Fonzzz002
4,0
Fonzzz002 (crew)
Heerlijke DLC die ik met gemak meerdere keren achter elkaar deed. Vergil bestuurt in de basis hetzelfde als Dante, maar al zijn toetsencombinaties werken net ff wat anders. Wat vooral opmerkelijk is aan Vergil is dat hij projectielen kan schieten zonder dat zijn zwaardaanvallen onderbroken worden. Daarnaast is hij in staat ander soort speciale aanvallen te doen met de devil trigger (zoals een ring van projectielen om hem heen creëren of een kloon maken die je moves nadoet). Dit gaf Vergil genoeg eigen identiteit om anders dan Dante aan te voelen.

Een probleem wat ik met Vergil heb in de andere games is, als je voor hem wou spelen, dat hij enkel een character swap voor Dante was. Hier heeft hij geheel zijn eigen levels gekregen met zelfs 2 nieuwe enemies. Visueel zijn deze levels wederom erg mooi om te zien door het artistieke gebruik van felle kleuren. Eén van de nieuwe vijanden is zonder twijfel de sterkste common enemy in de game, en ik kon het niet verslaan zonder zoveel mogelijk afstand houden. Ergens maakt dit de vijand gaaf, maar tegelijkertijd voelde het ook wel een beetje cheap hoe weinig je tegen hem kon doen zonder hard gestraft te worden.

Als je destijds lang wachtte en veel geld uitgaf voor deze DLC dan zal het wel ondermaats zijn geweest. Maar nu is het gewoon goede bonus content. Deze kun je nu in één pakket met de hoofdgame krijgen voor 20 of 30 euro, wat een goede prijs is.

4*

Gast
geplaatst: vandaag om 23:33 uur

geplaatst: vandaag om 23:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.