menu

Card City Nights (2014)

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Macintosh / PC
Card / Adventure
single player

Ontwikkeld door Ludosity
Uitgegeven door Ludosity

Trek door een nachtelijk stadje dat gevuld is met allerlei bizarre persoonlijkheden die slechts één gemeenschappelijke interesse hebben: een competitief kaartspel. Verzamel alle acht 'Legendary Cards' en vecht het uit met de mysterieuze 'Card King'.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=GaS3fbNlbGU

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van dave
3,0
Een smakelijk tussendoortje voor als je even terechtkomt in een periode tussen twee meer 'omvangrijke' spelletjes. Card City Nights is namelijk niet meer of minder dan een tamelijk simplistisch kaartspel, waarbij je het leven van de tegenstander zo snel mogelijk naar nul moet zien te herleiden. Dit doe je door verschillende kaarten op een soort 'grid' te plaatsen en deze aan elkaar te koppelen. Hierdoor kun je verschillende combo's vormen die kaarten o.a. kunnen roteren, opnieuw tot leven brengen en uitschakelen.

Het spel mag na enkele uurtjes wel simplistisch aanvoelen, maar aanvankelijk ga je tot de vaststelling komen dat er meer komt bij kijken dan wat de Tutorial laat uitschijnen. Er zijn verschillende strategieën mogelijk en je kunt je eigen decks volledig aanpassen naargelang jouw stijl. Er zijn ook een heel aantal kaarten te verzamelen.

Het enige probleem is dat er op dit moment niet echt veel significantie zit achter het maken van een eigen deck. De AI van de tegenstanders is namelijk van een bespottelijk niveau. Slechts een kleuter zal met de handen in het haar zitten. Er is ook geen Multiplayer geïmplementeerd om dit gat op te vangen, dus veel voldoening ga je er uiteindelijk niet uit putten. Ik geloof dat ik op de Steam Community pagina ergens heb gelezen dat de makers de intentie hebben een aantal zaken in te voeren of aan te passen, maar ik heb geen idee waar of wanneer dit van toepassing zal zijn.

Toch een kleine aanrader, al was het maar omwille van de bijzonder lage prijs. (€€3.99 op Steam)

3.00

Gast
geplaatst: vandaag om 12:51 uur

geplaatst: vandaag om 12:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.