World of Warcraft: Warlords of Draenor (2014)

Macintosh / PC
multi player / online

Ontwikkeld door Blizzard
Uitgegeven door Blizzard

In deze vijfde expansie van WoW krijgen de spelers een nieuwe wereld om te verkennen: Draenor. Ook krijg je nu de kans om uw eigen uitvalbasis te bouwen (en te upgraden), worden de character models vernieuwt en wordt de level cap naar 100 opgetrokken. Legendarische figuren uit het Warcraft-universum zoals Grom Hellscream, Ner'zhul en Blackhand zullen in deze expansie verschijnen.

avatar van N811
vast leuk voor mmo fans, maar warcraft 4 rts zou toch een stuk gaver zijn. wow is zo een doolhof.

avatar van MrDrx
0,5
slechtste expansion ooit. all mijn classes zijn zowat bijna naakt gestript van hun spells en ability's. dungeons zijn onwijs boring, geen flying mounts, er mist zoveel... wat geld verspilling. ma goed ook dat k t in de media markt voor 24eu heb gevonden had er bijna 50 voor gegeven. stelletje boeven. heb het anderhalf maand gespeeld voordat ik een leuk mop server heb gevonden. JAMMER. keiharde wower since patch 2.1. volgende expansion dan maar weer proberen. heb liever dat ze Warcraft 4 uitbrengen ofzo want wow is niet te redden. als ze geen nieuwe abilitys toevoegen in de next exp dan houd het helemaal op want bij mij t gaat om de gameplay van de classes die ik speel. als k er geen ruk aan vind, tsja. En nee k ben geen zeikerd dat alles na wotlk sucks want van tbc tot mop heb ik heeeeel veel genoten. plaats zelden comments maar bij een spel die je bijna dagelijks speelt...ugh rant rage.