menu

Mercenary Kings (2014)

Alternatieve titel: Mercenary Kings: Reloaded Edition

mijn stem
3,00 (2)
2 stemmen

Android / Macintosh / Nintendo Switch / PC / PlayStation 4
Shooter
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Tribute
Uitgegeven door Tribute, Ouya en Limited Run

Mercenary Kings is een side-scrolling shoot 'em up game, vergelijkbaar met Metal Slug. Spelers moeten hordes van vijanden verslaan en gijzelaars bevrijden. Ook hebben ze de mogelijkheid om hun arsenaal zelf te maken en hun pantsering up te graden. In totaal kan deze game met 4 personen gespeeld worden, zowel online als offline.

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=97Q1ksP2TyY

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Voor de Switch koop je in 1x de reloaded edition met nieuwe wapens, characters en levels. Dit kun je als DLC kopen voor de andere platforms geloof ik.

Mercenary Kings: Reloaded Edition | Rock, Paper, Shotgun - rockpapershotgun.com

avatar van centurion81
centurion81 (moderator)
Er staat in de omschrijving al dat 't op Metal Slug lijkt, maar als iemand mij de still van de trailer zou laten zien en vragen welke game dat is, zou ik wss ook Metal Slug zeggen. Precies hetzelfde art stijltje!

avatar van Sinner
Grafisch lijkt het er inderdaad op - maar qua gameplay is het best ver verwijderd van Metal Slug. Heb het op de PC - nog niet al te veel gespeeld, maar het is geen recht-toe-recht-aan arcade shooter. Er zit wat meer platforming in en je moet bepaalde objecten zoeken en missies voldoen om wapens e.d te upgraden (dus een soort van crafting systeem).

avatar van Sinner
Had het vanavond nog eens een half uurtje op, omdat blijkbaar de gewone editie ge-upgrade is naar de Reloaded. (gratis en voor niets, dus geen DLC). Leuk dat ze dat gedaan hebben. Overigens - nu ik er weer heel eventjes in rondgelopen heb is qua gameplay het eerste wat me te binnen schiet een kruising tussen Bionic Commando en Mega Man. Inderdaad. Capcom uit hun gouden jaren '80 periode dus. Vroeg of laat misschien eens wat meer tijd in steken.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:19 uur

geplaatst: vandaag om 19:19 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.