menu

Puzzle & Dragons Z (2013)

Alternatieve titel: PazuDora Z: Puzzle & Dragons Z

mijn stem
geen stemmen

Nintendo 3DS
Puzzle / RPG
single player

Ontwikkeld door GungHo
Uitgegeven door GungHo

Deze versie van Puzzle & Dragons is geoptimaliseerd voor de Nintendo 3DS, en bevat tal van nieuwe puzzels, monsters en steden om te verkennen. Het spel combineert elementen van de Pokémon games met Bejeweled. Ga samen met je getemde draak op avontuur in één van de vele dungeons of steden, verzamel prijzen door gevechten te winnen en gebruik deze om de verborgen krachten in je draken te laten ontwaken.

zoeken in:
avatar van Grovonion
Een 3 uurtjes gespeeld en het is een leuk spel voor tussendoor, heeft een redelijk hoge productie-value, maar kan zijn mobile-gaming achtergrond als free-to-play niet ontloochenen. De battles zijn tot nu toe volledig zonder uitdaging, wat het taktische element tot nu een beetje overbodig maakt. Kan bijlange na niet tippen aan Puzzle Quest: CotWL.

avatar van Sinner
Had hem zelf idd op pre-order maar net vanwege die reden toch gecancelled. Het lijkt me leuk maar heb al -tig soortgelijke games op iPhone, tablet en Steam. Dan geef ik die 30 euro liever aan iets anders.

avatar van Banjo
Hij lijkt me toch wel leuk...
En het spel krijgt ook dikke voldoendes, en 3 tientjes vind ik echt niet veel..
morgen even op zoek naar dit spel.

avatar van Grovonion
't is zeker een leuk spel, maar verwacht gewoon geen uitdaging, en dan zul je niet teleurgesteld zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:50 uur

geplaatst: vandaag om 14:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.