menu

Hatsune Miku: Project DIVA ƒ 2nd (2014)

Alternatieve titel: Hatsune Miku: Project DIVA F 2nd

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

PlayStation 3 / PlayStation Vita
Music
single player

Ontwikkeld door Sega en Crypton
Uitgegeven door Sega

In deze ritmische game dien je op het juiste moment op het juiste teken te drukken, om zo het liedje tot een goed einde te brengen. Nieuw zijn onder meer de double scratch notes en sliding touchscreen notes in de Vita versie. De tracklist is opgemaakt uit nummers van onder meer livetune, Last Note en ELVN. Ook nummers uit voorgaande Miku games maken hun opwachting.

zoeken in:
avatar van Grovonion
4,0
De eerste f had ik gekocht in het japanse origineel, spelen ging wel maar de menu's waren alles behalve duidelijk, natuurlijk . Deze lijkt niet veel anders dan de voorganger, maar omdat alles in het Engels is ligt de motivatie het te spelen hoger. Blijft een van de moeilijkere muziek-ritme spellen die er zijn, zelfs op normal is het alle hens aan dek om zelfs maar de basis te halen.

avatar van Grovonion
4,0
Na wat oefenen het ritme-spel op normal uitgespeeld en hier en daar een lied op hard en zelfs op extreme. Motiverend spelleke en een paar steen-goeie Japan pop-songs.

avatar van Grovonion
4,0
En nu ook op hard uitgespeeld, bij 3 liedjes wel paar bonus items ingeschakeld.
Nu zou platinum slechts een kwestie van grinden zijn, maar als ik zie wat nog alles moet "gekocht" en vrijgeschakeld moet worden schat ik dat grinden nog wel op 20 uur of zo, en dat zie ik vermoedelijk niet zitten.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:44 uur

geplaatst: vandaag om 11:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.