menu

Slender: The Arrival (2013)

Alternatieve titel: Slender: The Arrival - 10th Anniversary

mijn stem
3,17 (6)
6 stemmen

PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / Macintosh / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Wii U / Nintendo Switch / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Adventure / Action
single player

Ontwikkeld door Blue Isle en Parsec
Uitgegeven door Midnight City, Blue Isle en Majesco

Als haar vriendin, Kate, op mysterieuze wijze verdwijnt, besluit Lauren zelf op onderzoek uit te gaan. Als ze bij Kate's huis aankomt ontdekt ze echter dat de deur nog openstaat. Binnenin vind ze vreemde cryptische brieven en schetsen van een schimmig figuur...

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=Qnslq30tK2k

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:

tommycool98
Opzich wel een aardig uitziend spel die ook nog wel redelijk spannend is maar je hebt m zo uitgespeeld.

avatar van dr channard
3,0
Ben toch wel echt een sucker voor games met cheap scares, heb The Eight Pages nooit uitgespeeld. Dit wou ik wel uitspelen en het is allemaal echt spannend en soms ook eens zwaar verschoten. Het is inderdaad zeer kort.

avatar van Mitchel
Wat betreft graphics en sound is de game prima in orde.
De sfeer zat er in het begin zeker veel in en ook sommige andere levels (met name de flashback levels). Echter zakte de sfeer weg na een tijdje, omdat Slenderman gewoon te vaak voor je spawnde waardoor ik meer gefrustreerd raakte. Verder is de lengte van het spel ook te kort.

Een redelijk goede horror game dus welke vooral in het begin op zijn hoogtepunt is!

nuf
Als het begin al het hoogtepunt is.. vooral frustratie. Wel een ontzettend creepy spel. In dat huis naar buiten kijken en de Slenderman ineens zien staan. Schrok me dood. Maar plezier haal ik er niet echt uit tot nu toe.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:12 uur

geplaatst: vandaag om 12:12 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.