Counter-Strike: Condition Zero (2004)

Alternatieve titel: CS: CZ

PC

Ontwikkeld door Valve, Gearbox, Ritual en Turtle Rock
Uitgegeven door Vivendi

Stel je uitrusting samen, koop je favoriete wapen en begin de missie. Met behulp van je team word je geleid door verschillende gebieden waar je geteisterd word door vele terroristen. Deze zul je moeten uitschakelen om zodoende een gebied in veiligheid te brengen. Naast de missies is het ook mogelijk om een instant battle te spelen tegen bots in één van de bekende counter-strike maps.

avatar van basik
Ik vond deze cs game best tegenvallen. De AI van de enemies is erg laag en begint daarom ook gauw te vervelen. De graphics vond ik ook niet echt verbeterd ten opzichte van de andere cs delen, paar nieuwe textures en daar hield het al gauw mee op.

Dardan
Dit spel is toch wereldwijd erkend als een van de beste Online-games? (staat zo op mijn doosje), ik vind dit spel wel erg goed gewoon. 5* en plaats in me top10. (binnenkort).

avatar van basik
Dardan schreef:

Staat op het doosje ja, maar daar verwijzen ze waarschijnlijk naar de orginele cs..

1,5
Voor mij een zwarte bladzijde van Valve, dit hadden ze niet moeten doen, echt een kut game Zonde

avatar van martinstegenga
Zonde van tijd idd... Maarja dat heb je wel eens he. Verder niet super game, wel leuk voor paar keer maar verder heeft hij niks bijzonders...

avatar van DoraRing
tegenvallert

avatar van dvdfreak123
goede game vind ik wel

avatar van Tha Luz
1,5
Saai missies waren erg eentonig en sloegen werkelijk nergens op,het heeft me werkelijk maar 1uurtje bezig gehouden daarna ergens in de kast opgeborgen en daarna nooit meer gepakt
1.5

1,5
OMG, zie het nu pas waarom staat er op de hoes 'The World's #1 Online Action Game' Dat ze dat uitgerekend bij de kutste Counter-Strike op de hoes zetten

avatar van gamefreakske

vind ik ook

avatar van Edwin Pindahaai
gamefreakske schreef:
ik vind het een zalig spel en het intreseert me niet wat andere er van denken

Maar dat wilde je toch even melden hier? Puur voor jezelf zeker..

avatar van polopolo150
Deze spel was best oke, omdat het gratis erbij kwam bij CS1.6 op Steam, maar nogsteeds, om de volgende punten vindt ik dit spel aardig slecht:

Deze spel voelt hetzelfde aan als CS 1.6, wat vertrouwd aanvoelt, maar tegelijk slecht, want qua online gameplay is er (behalve bots waar ik nooit wat mee doe) niks veranderd. Ik heb niet zo heel vaak Condition Zero gespeelt, maar het is gewoon vrij hetzelfde.

En wat ik echt zwaar belachelijk vindt, is dat ze het in 2004 hebben uitgebracht, terwijl de game nogsteeds in GoldSRC engine is. In hetzelfde jaar komen er al 3 andere Source games uit, waaronder een andere Counter Strike die wel een ware upgrade krijgt.

Condition Zero moet het meer hebben van z'n offline gameplay, iets wat wel leuk is als extra, maar Counter Strike speel je natuurlijk online!!!

In mijn ogen is Condition Zero een poging om een gratis mod uit te groeien tot een commericeel product. Iets waar ze in zijn gefaalt. Dat wisten ze al toen ze een storyline gingen maken voor de game, want hoe ga je een online spel tot een verhaal maken als Half life 1 heeft gedaan. En dat is onmogelijk, vandaar dat ze het niet hebben toegevoegd in het officeel product maar als bijproduct later op steam.

Schande! Maar het is geen slecht product, en dat is goed!

1,5
Counter-Strike (het origineel) is als gratis mod al uitgegroeid tot een commercieel succes, dus lijkt me niet dat ze dat ook nog is hebben geprobeerd met deze game. Ik denk dat ze met deze game gewoon het commerciële succes van Counter-Strike probeerde uit te melken, hetgeen wat niet gelukt is.