Wario Land: Super Mario Land 3 (1994)

Game Boy / Nintendo 3DS
Platform

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

Wario krijgt het in deze game aan de stok met Captain Syrup en haar Brown Sugar Pirates. Dit keer geen prinses of wereld die gered moet worden, het gaat hier om het verzamelen van zoveel mogelijk geld en schatten, om uiteindelijk een zo groot mogelijk kasteel te kopen om Mario jaloers te maken. Nu schijnt Captain Syrup toevallig een gigantisch gouden beeld van Princess Peach te hebben..

avatar van JohnWilliams
Er is weer een klassieker aanwezig!
Warioland is een geweldige Game (serie) dat ik aan iedereen kan aanraden!

Leuke variatie op de Super Mario games. Toppertje in een serie goede platformers.

avatar van kArIzMa_TuRk
idd. Heb dit veelste vaak gespeeld maar het blijft leuk!

Deze was toch wel een stuk beter dan de Super Mario Land-spellen die hem vooraf gingen. Leuke gevarieerde levels, en Wario is toch wel een geinig character om mee te spelen.

heel veel gespeelt dit echt een super game!

Ook erg leuk dat je beloning op het eind van de game afhangt van hoeveel geld je hebt ingezameld. Dat zorgde ervoor dat ik deze wel drie of vier keer heb uitgespeeld, om uiteindelijk de Wario Planeet (*koorgezang*) te krijgen. Prachtige game.

avatar van thomzi50
Wat een heerlijke game was dit toch. Ongelofelijk vaak op de gameboy gespeeld en het bleef me vermaken.

avatar van JohnWilliams
Leuke Platformer inderdaad! Helemaal kapot gespeeld deze Game!

Was nog leuk spel maar ook vrij eenvoudig spel moet ik zeggen.
Wel uren plezier op gehad.

avatar van dvdfreak123
was vele uren plezier vroeger vond deze zelf nog een stuk beter als mario

avatar van GAMEKING94
Leuke game, heel verslavend

Sims
Wat is het verschil tussen Wario en Mario, naast het feit dat de ene rood is en de andere geel, en dat Wario afentoe wat agressiever is?

avatar van The Blue Boy
Heb je het nu over de persoon Wario of over de spellen van Wario?

gamelord
Heb hier weer 5 veldjes van gedaan ..dit blijft gewoon een leuke melige game..moet altijd lachen om die schouderbeuk van Wario..gewoon geinig ook al had je nog geen kleur destijds.

RetroNaudts
De blauwdruk van de latere iteraties in de Wario serie. Minder complex dan zijn opvolgers maar wel een oerdegelijke platformer. Grafisch ziet de game er nog steeds prachtig uit. Hij is wel iets te makkelijk.

avatar van wolff
geinige, vermakelijke platforming game. ik speelde het op me gameboy en het verveelt niet snel

Boralzino
Sims schreef:

Wario eet knoflook, Mario eet paddo's.

avatar van Evil Eye
0,5
Misselijkmakend slecht.

avatar van Maarten0402
Jeugdsentiment dit... En niet alleen dat. Echt belachelijk kapot gespeeld toen ik de Gameboy had. Dit was wel echt het spel dat voor mij de Gameboy maakte. Mario vond/vind ik al geniaal, maar dit was toen zo apart.
De hele school bij mij had het hierover. En was ook mega enthousiast om hun progress te laten zien.

avatar van KoomBa
Ik vind deze behoorlijk lastig xD

avatar van Pepino
Moet één van de favoriete games zijn die ik als kind gespeeld heb. Zalig toch, dat treasure-hunting.

Volgens mij was het ook mijn eerste kennismaking met een "cheatcode". Voor wat ik mij kan herinneren, was het start en dan 16 keer select, om dan alles op 999 te zetten. Nu ik erover nadenk: best een cheap manier om het spel uit te spelen, maar ja, wist ik veel toen.

avatar van Q jones
Mijn eerste kennismaking met wario. Sindsdien zijn we een gouden duo ik heb bijna al zijn spelen. En ik doe niet mee met mario party als ik geen wario mag zijn