menu

Super Mario 3D World (2013)

mijn stem
4,36 (43)
43 stemmen

Nintendo Wii U
Platform
single player / multi player / online

Ontwikkeld door Nintendo
Uitgegeven door Nintendo

Reis met Mario, Luigi en de anderen naar Sprixieland. Bowser heeft de Sprixie-prinses ontvoerd en het is aan Mario en zijn vrienden om haar te redden. Mario's hoofddeksel verzameling en zijn speciale vaardigheden blijven zich maar uitbreiden. Naast klassiekers als Tanuki-Mario en Boemerang-Mario, zijn er verscheidene nieuwe power-ups om te ontdekken. Als je de superbel pakt, verandert Mario in een murenbeklimmende, krabbende kat. Met een kanondoos op je hoofd kun je kogels afvuren en de dubbele kers creëert een hulpvaardige kloon, waarmee je je vijanden dubbel kunt laten zien!

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=vZSwQX30DUs

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat GamesMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe GamesMeter met je privacy omgaat.

zoeken in:
avatar van Onderhond
4,5
4 bonus worlds
De eerste heeft unieke levels, 2 & 3 revamps van bestaande, de vierde is gewoon erg kort maar wel aardsmoeilijk. Have fun!

5,0
Wauw had hier geen idee van. Maar ik heb net de raket gevonden en ben dus in de bonuswereld. Dus ik ben nog niet klaar. Bedankt voor de informatie. En ik maar denken dat ik m helemaal had uitgespeeld haha.

avatar van horizon
4,5
Heerlijke 3d platform game. Misschien net niet het briljante van Mario Galaxy 1 maar zeker niet veel minder. Heerlijke level designs. De typische goede Nintendo level opbouw.
En ja, pas na het verslaan van Bowser wordt het uitdagender.

Heb nu alle sterren, stempels en vlaggetjes (voor de fun wereld 1 met alle karakters uitgespeeld zodat er ook al een kattenpoot is). In Crown world het Toad level uitgespeeld. En nu eens echt gaan zitten voor de challenges en Champion's Road.

avatar van thoyouknow1980
4,5
Subliem Mario avontuur
Speelt zoals altijd weer als een goed geoliede machine.
Er zijn ook Super veel levels,dikke plus punten daarvoor
Tel daarbij op de hartverwarmende kleurrijke graphics en leuke gameplay.
Al met al een fantastische game,hier word ik blij van wiiiiiihiiiiiii

avatar van Confusie
Toch wel het spel bij uitstek waar ik nog eens een Wii U voor zou willen kopen.

avatar van Sateck
4,5
Gisteren begonnen aan de game, en ben door inmiddels aangekomen bij de 2e wereld. Genieten, echt! Niet verwacht. Ik kan niet wachten om vanavond weer verder te gaan. Begin september ga ik een Nintendo Switch kopen, en kocht deze game voor de voorpret. Ik ben alleen bang dat ik deze game te snel heb uitgespeeld. Ik sluit deze week niet uit...

avatar van Sateck
4,5
We zijn inmiddels een dag verder, en zit al in de 6e wereld. Sommige stukken zijn voor mij echt gelukmomentjes. Door die buizen vliegen/zweven vind ik zo tof gemaakt. Nog even en het feest is alweer voorbij.

Echt moeilijk vind ik het overigens niet. Het enige waar ik moeite mee heb, is goed inschatten waar ik beland na een sprong. Ligt dat aan mij?

Al vind ik wel dat je weinig levens hebt. Ik zit telkens rond de 10 tot 14 levens. Bij de 2D Mario games had ik er altijd ruim 30, terwijl ik die levels moeilijker vind.


Gast
geplaatst: vandaag om 11:03 uur

geplaatst: vandaag om 11:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.