menu

Star Wars: X-Wing (1993)

mijn stem
3,79 (14)
14 stemmen

PC
Flight / Simulation
single player

Ontwikkeld door Totally
Uitgegeven door LucasArts

In het Star Wars universum ben jij de piloot van X-wings, A-wings en Y-wings. Terwijl je missies oplost win je ervaring en stijg je in rang. De missies variëren van het vernietigen van fregatten tot het uitschakelen van Star-destroyers tot uiteindelijk de Death-Star zelf aan bod komt.

zoeken in:
avatar van Thomas83
3,5
Vroeger best veel gespeeld nog. Ik geloof dat het spel vrij moeilijk was. De gameplay en sfeer waren vrij leuk. Ik heb nooit zo heel veel met Star Wars gehad, maar bij dit spel zat ik toch nog best goed in het verhaal.
Ik hou het maar op een dikke 3.5*.

avatar van rpger
5,0
Heel simpel, de beste space sim ooit gemaakt, de missie structuur is ongelooflijk goed opgezet. Qua gameplay mijlen voor op de Wing Commander serie, en naar mijn idee daarna nooit meer geevenaard. De missie waarbij je 3 containers met colonisten moet beschermen tegen een invasie van Tie Fighters staat in mijn geheugen gegrift.

4,5
Beste Space-sim die tot op heden is gemaakt, en vermoed dat dat ook wel even zo zal blijven. stijgt zowel qua gameplay als qua verhaal en sfeer ver boven andere spacesims uit. en voor zo'n oud spel echt bizar goede graphics. je hoeft er neit eens voor van star wars te houden

Gast
geplaatst: vandaag om 09:59 uur

geplaatst: vandaag om 09:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.