The Witcher III: Wild Hunt (2015)

Alternatieve titel: The Witcher 3: Wild Hunt

PC / PlayStation 4 / Xbox One / Nintendo Switch / PlayStation 5 / Xbox Series X/S
Action / RPG

Ontwikkeld door CD Projekt
Uitgegeven door Warner Bros. en Bandai Namco

De lijken stapelen zich op in de Noordelijke Koninkrijken, en de geur van in as gelegde dorpen verspreid zich door het gebied. De spanning is om te snijden. Het beruchte Keizerrijk van Nilfgaard is opgerukt naar het noorden om te vechten met Redania, de huidige heersers van het noorden. Deze oorlogen zijn echter kinderspel vergeleken met het echte gevaar dat op de loer ligt: de Wild Hunt. Deze bedreiging van bovennatuurlijke ridders is een voorbode van slechte tijden, honger en dood. Ditmaal zijn ze gekomen voor Ciri, de adoptiedochter van Geralt, vanwege de extreme krachten die zij bezit. De keuzes die jij als Geralt maakt hebben diepgaande consequenties: niet alleen voor zijn directe dierbaren, maar ook voor de wereld om hem heen.

spelfreak
Dit deel heeft mijn interesse in de Witcher-Sage toch wel opgewekt. Jammergenoeg heb ik geen gaming-pc, dus kan ik 1 niet spelen. Maar ik denk dat ik deel 2 wel op 360 ga spelen voor deze uitkomt, hij is toch maar 20 euro in de meeste winkels! Die CG Trailers zien er gaaf uit man, gewoon voor die trailers moet ik the witcher al in huis halen.

avatar van 3bdelilah
Had speciaal voor The Witcher 2 een tweedehandse Xbox 360 gekocht, fucking hoge verwachtingen dus. Maar viel achteraf toch wat tegen. Onder andere een gebrek aan een open wereld vond ik jammer, veel scripted movement (á la KoA: Reckoning; dat je niet van kleine hoogtes kunt springen enz).

Lijkt dit deel allemaal goed te doen, E3 trailer zag er vet uit. Hopelijk passen ze combat ook een beetje aan zodat je op z'n minst de mogelijkheid hebt potions tijdens combat te nuttigen (deel 2 kon dat namelijk niet).

avatar van Delars
Is er al een releasedata bekend?

avatar van PlayThaYard
Volgens mij februari 2015

avatar van Futures
Witcher 1 was er gaaf, deel 2 heb ik nooit gespeeld en dat ga ik misschien nog wel eens doen. Deel had gewoon leuke quests en het verhaallijn was ook erg goed, en als grappige toevoeging waren dan die kaartjes met naakte vrouwen. Die kreeg je als je met ze naar bed was gegaan. Voegt niet veel toe aan het spel, maar zulke kleine dingen als deze zijn wel grappig. Ik ben wel benieuwd naar deze, en in hoeverre het allemaal is veranderd qua game play.

Aangezien ik the Witcher een erg plotgedreven serie vind, zou ik deel 2 eerst nog maar even spelen als ik jou was.

Aangezien jij dat vindt?

Voor pure Playstationers zoals ik zou dit sowieso de eerste kennismaking met deze serie worden en is er uberhaupt niet gelegenheid om eerdere delen te spelen ook al zou ik dat willen.

Maakt mij persoonlijk ook niet zoveel uit, als het tof blijkt ga ik er gewoon voor.

En dan zie ik verder wel.

Ford KAduuk
Het maakt niet heel veel uit met welk deel je begint. Ik ben bijv. begonnen met The Witcher 2 en daarna ben ik pas het eerste deel gaan spelen.

avatar van DarthSolidKevin
Ik heb nog geen X1 of PS4, maar ik weet zeker dat ik de collector's edition ga halen. Dat ding is echt super vet

OMG. Die komt er bij mij ook in. De vorige collector's edition was al geweldig maar deze ziet eruit alsof hij hem gaat overtreffen.

avatar van -marco-
Vandaag een demo play/presentatie op de Gamescom gehad en man man wat was dat smullen. Hier kijk ik toch wel het meest naar uit hoor!! Was het maar al 02-15.

avatar van dr channard
Heb hem ook maar besteld op PC. Hoop dat men laptopje dit gaat aankunnen want ookal heb ik de vorige delen niet gespeeld ziet dit er zo onwijs gaaf uit. Heel machtige muziek ook in de gameplaybeelden.

avatar van DarthSolidKevin
Iedereen die de Witcher koopt krijgt 16 DLC packs helemaal voor niks!

Goede zet van CD Projekt. Hiermee winnen ze weer wat sympathie bij mensen.

Wat lijkt deze me gaaf. Ga ik zeker halen!

Verzet naar 19 mei

Sympathiek! Misschien heb ik dan nog de tijd en het geld om mijn pc te upgraden

avatar van dr channard
Het is op mijn verjaardag Vind het ook niet echt negatief nieuws. Dan kan ik wat bekomen van het geld dat ik in een pc ga steken rond Kerstmistijd

avatar van dr channard
Specs zijn bekend voor Pc trouwens. Erg snel (in tegenstelling tot GTA V).

PC-specs van The Witcher 3: Wild Hunt zijn bekend - gamekings.tv

Gpu vond ik al wat verontrustend maar dat de CPU zo hoog ligt is toch wel even slikken.

avatar van -marco-
Maandag 15 min aan nieuwe gameplay, maar hier alvast een voorproefje.

The Witcher 3: Wild Hunt || Global hands-on event video - YouTube

Prachtige beelden !

avatar van Eliandjiee
Het doet me pijn in mijn hart dat ik geen Xbox One of PS4 heb om deze op tijd te spelen. Wat een beelden!

avatar van Futures
Deze game kan ik helaas niet op max spelen. The Witcher reeks is echt geweldig, ik kan niet wachten op deze game.

Erg vet die trailer.

2015 is/wordt een overzichtelijk gamejaartje voor me: Bloodborne en The Witcher 3.

Hilarisch:
conan o brian on The Witcher 3

Ik voorspel dat dit skyrim voorbij gaat als de beste RPG allertijden

avatar van Squall Lionheart
Squall Lionheart (moderator)
Super vette cinematic trailer!

avatar van -marco-

Had hem al gezien, maar keek hem graag nogmaals