Twisted Metal: Black (2001)

Alternatieve titel: Twisted Metal: Black Online

PlayStation 2 / PlayStation 3 / PlayStation 4
single player / multi player / online (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Incognito
Uitgegeven door Sony

Als verwarring en waanzin van deze intensiteit dreigen te exploderen is er maar een uitweg - Twisted Metal: Black. In dit spel word je uigedaagd om deel te nemen aan een sinistere en waanzinnige auto-oorlog in een wereld bevolkt door seriemoordenaars en psychopaten. Met turbovoertuigen, indrukwekkende wapens, hardvochtig geweld en macabere chaos, daagt Twisted Metal Black je uit tot een gevecht op leven of dood.

avatar van DarthSolidKevin
Lijkt me een creepy game

Imperial Figure
Er staat single-player maar ik heb een twisted metal black versie waar alleen "only network play" opstaat.
Maar in ieder geval wat'k er nog van kan herinneren was dat het erg vermakelijk en duister (in positieve zin) was.

Ik heb net een film gezien die me erg aan twisted metal doet denken:

Death Race (2008)

avatar van Sateck
Nog een klein jaartje en dan komt er een nieuw deel uit. zal mij benieuwen!

avatar van jellecomicgek72
Deze game wil ik echt graag hebben maar helaas is ie nergens te verkrijgen..

avatar van nakur
Laatste keer dat ik keek was die 2e hands voor 1 euro + shipping te krijgen op amazon.co.uk. Moet je wel een creditcards hebben

avatar van jellecomicgek72
Die creditcard kan een probleempje worden..

AvMerode
jellecomicgek72 schreef:
Die creditcard kan een probleempje worden..

Dat is maar goed ook, twisted metal black wil al heel lang niet meer online, online functie is eruit gehaald paar jaar of in ieder geval een jaar geleden.
Via de pc naar ps2 (hoe weet ik niet) kun je wel joinen in een dedicated server.

Vroeger had ik dit helemaal kaal gespeeld op de ps2.