menu

Richard & Alice (2013)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

PC
Adventure
single player

Ontwikkeld door Owl Cave
Uitgegeven door Owl Cave

Gewend geraakt aan het eenzame bestaan in zijn cel, is Richard verheugd als Alice in een cel tegenover de zijne komt te zitten. Ze raken aan de praat en Richard vertelt haar dat hij een ex-militair is, opgepakt voor desertie. Alice vertelt hem op haar beurt dat ze vast zit voor moord, maar Richard twijfelt hier sterk aan. Door oude foto's te bekijken en te delen wordt hun verleden langzaam duidelijk.

zoeken in:
avatar van Hadouken
3,5
Mooi, klein spelletje die een beetje doet denken aan To the Moon. Ofwel, nogal verhaal gedreven, veel luisteren (hoewel geen voice-overs) en een nogal depressief verhaal.

Helaas vergeet Owl Cave soms dat er nog gegamed moet worden, want voor een game ben je wel erg weinig aan het spelen. Personages zijn echter overtuigend waar je mee mee gaat leven. Barney

Tot 10 augustus € 1,92 op Steam en daar kun je hem eigenlijk niet voor laten liggen.

Gast
geplaatst: vandaag om 21:22 uur

geplaatst: vandaag om 21:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.