Bugs Bunny: Crazy Castle (1989)

Game Boy / Nintendo Entertainment System
Adventure

Ontwikkeld door Kemco
Uitgegeven door Kemco

Bugs Bunny's vriendin, Honey Bunny, is ontvoerd en meegenomen naar een eng kasteel. Het is aan Bugs Bunny om het kasteel te onderzoeken en haar te redden.

nuf
ik had deze op een compilatie diskette voor gameboy.. een goed bedacht puzzelspelletje! tegenstanders ontwijken/uitschakelen terwijl je alle wortels verzameld om het level door te komen. leuk!

haha, wat heb ik me vermaakt met dit spel voor mijn oude gameboy zeg. inderdaad, het is een heel leuk bedacht puzzelspel

RE123
haha had deze gezien bij de AVGN

avatar van PC.ENGINE.FAN
Dit ooit wel eens gespeeld en het gevoel gehad alsof er iets niet klopte? Of niet begreep waarom hetzelfde spel ook met Mickey Mouse te spelen was, Ghostbusters, Hugo, Garfield, nog meer.. Roger Rabbit? Crazy Castle 1 t/m 5 met Bugs Bunny, maar deel 5 is ineens met Woody Woodpecker? De verwarring kan nog erger. Helemaal als er ook nog een Crazy Castle-serie naast loopt met Mickey Mouse die zijn eigen spellenreeks had en in de VS weer werd uitgebracht als dit.