menu

Shanghai (1986)

mijn stem
3,75 (2)
2 stemmen

Amstrad CPC / Apple II / Arcade / Atari Lynx / Atari ST / Commodore 64/128 / Commodore Amiga / Macintosh / MSX Series PC / Nintendo Entertainment System / PC / Sega Master System / TurboGrafx-16 / TRS-80
Board
single player / multi player (verschilt per platform)

Ontwikkeld door Activision
Uitgegeven door Activision

Shanghai is een videogame adaptatie van het oosterse bordspel Mahjong. Een variant die betrekkelijk weinig met de feitelijke spelregels van dat bordspel van doen heeft. Elke stapel bevat 144 stenen die kunnen worden verwijderd door twee afbeeldingen aan te klikken die bij elkaar horen. De stenen kunnen alleen verwijderd worden als ze naast elkaar liggen of bovenaan de stapel. De computer kan een willekeurige stapel voor je uitkiezen en er zijn speciale uitdagingsrondes om een stapel binnen een gegeven tijd van vijf tot tien minuten op te lossen.

Er zijn bij deze game nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:56 uur

geplaatst: vandaag om 23:56 uur

Let op: In verband met copyright is het op GamesMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.