DuckTales Remastered (2013)

PC / PlayStation 3 / Xbox 360 / Nintendo Wii U / Android / Apple iOS / Windows Phone
Platform

Ontwikkeld door WayForward
Uitgegeven door Capcom

'Remastered' is een high-definition remake van de klassieker DuckTales uit 1989, waarin je met Dagobert Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak exotische locaties over de hele wereld bezoekt, in een zoektocht naar de vijf Legendarische Schatten. De 8-bit levels uit het origineel maken plaats voor 2.5D-platformactie, met 2D handgetekende karakters. Vele van de originele levels zijn aanwezig in een opgepoetste versie, alsmede tal van nieuwe locaties. De stemmen zijn ingesproken door de originele stemacteurs.

avatar van Dutch-J3ff
ONTZETTEND leuk spel!!

avatar van mrdig
Leuke game, wel pittig. Was begonnen op hard maar stapte al snel over naar easy en op dat niveau de game uitgespeeld. Nu ik de levels ken (origineel nooit gespeeld) ben ik nog met een run op hard bezig, ben op de helft maar ik zie nu al op tegen de laatste levels. En er is ook nog een extreme mode, maar daar ga ik me ws niet aan wagen.

SouthParkFan
Wat een fantastische game. Ik heb het origineel nooit gespeeld, maar deze is geweldig. Oogstrelende graphics, prachtige muziek en een leuk verhaal. De unlockables zijn ook erg gaaf, en vooral voor een prijs van €15 is dit de beste game die ik op dit moment op PS3 heb. 5*

Lijkt me heerlijk als deze naar de Switch komt.

avatar van esteban
Als fan van zowel 'DuckTales' als de originele game op zich, is het hoog tijd voor mij om deze in huis te halen. Destijds was ik mijn interesse in games wat verloren. Nu krijg ik af en toe terug zin. En dan voornamelijk is dingen als dit. Zeer benieuwd!

Onbegrijpelijk dat deze niet naar de Switch komt.

Confusie schreef:
Onbegrijpelijk dat deze niet naar de Switch komt.

Als deze voor max een tientje op de Nintendo e-shop voor Switch komt had ik 'm meteen gekocht.

Denk iedereen wel zo’n beetje.

Maar gezien het feit dat hier in de verste verte geen sprake van is of lijkt te zijn en er eigenlijk op een enkeling na niemand hier nog ook maar een woord aan vuil maakt is het in het meest waarschijnlijke geval wel typisch zoiets dat wij aan ons voorbij zullen zien gaan en los mogen gaan laten in dit leven.

Jammer want het is duidelijk wel een schitterend spelletje voor op zak.

Maar ach, je kan niet alles hebben zeggen ze dan wel eens, wel bijna alles zeg ik dan altijd.

En dus nog een hoop andere leuke spelletjes wel voorhanden gelukkig.

Al neemt dat niet weg dat het leuk was geweest als deze daar ook bij zat.

avatar van KoomBa
Ik heb het origineel gespeeld heel lang geleden.
Volgens mij zijn er bijna geen opneempunten in dit spel, klopt dat?