Operation Logic Bomb (1993)

Alternatieve titels: Ikari no Yōsai | BS Ikari no Yōsai

Super NES / Nintendo Switch

Ontwikkeld door Jaleco
Uitgegeven door Jaleco

Als een groep wetenschappers hun kennis besluiten te bundelen, komen ze al snel met een nieuwe theorie, de zogenaamde "crystalline substance transfer theory in dimensional physics". Hiermee hebben ze een nieuwe bron van ongekende energie en kracht ontdekt, die de mensheid naar een nieuw stadium in de evolutie zal brengen. Uit angst voor spionage bouwt men het onderzoekscentrum echter op een totaal geïsoleerde locatie, diep onder een berg. Als na een tijdje de communicatie met de wetenschappers in het centrum plotseling wordt verbroken, wordt een groep elite soldaten eropaf gestuurd om uit te vinden wat er aan de hand is.

avatar van PC.ENGINE.FAN
Ik ken deze nog heel goed; een vriendje introduceerde het me met de woorden "kijk, kijk, lijkt deze niet op Crack Down 1989?!" Een cool arcade spel dat we maar al te graag op consoles wilde spelen. "Operation logical bomp" zoals we het destijds uitspraken valt inhoudelijk een beetje tegen, het is niet interessant genoeg, ondanks verdomd goede muziek en graphics.